Gra PBF w świecie Star Wars, rozgrywająca się w czasach Młodego Imperium.
Admin - MG
Jak wszyscy wiemy, wraz z zastępstwem za Seco do grona administratorów dołączyła nasza Fler (Dżony). Chciałem oficjalnie zatwierdzić dołączenie się naszej kochanej mistrzyni (już poza zastępstwem, a na stałe). Fler poprosiła mnie, abym zrobił ankietę. A więc jest ankieta, czekam na wasze głosy. Mile widziane wypowiedzi w tym temacie. A więc - głosujcie ludu mój.
Opcja "tak" oznacza przygarnięcie Dżonego razem z jego wszystkimi przedmiotami do szalonego grona administratorów.
Biznesmen
Nikt nie chce, ani się nie odważy kliknąć nie :D Działka dżonego to mocny argument ;D
Ostatnio edytowany przez Vottagg (2010-07-31 19:45:02)
Mroczny Jedi
Ale,ale. Mimo,że my na tak czy tam nie,zależnie od woli to i tak ostatnia decyzja należy to Dżonulki. Bo pytanie jest czy ona chce. Może woli po prostu grać, nie robiąc za eMgie?
Admin - MG
Aru napisał:
Ale,ale. Mimo,że my na tak czy tam nie,zależnie od woli to i tak ostatnia decyzja należy to Dżonulki. Bo pytanie jest czy ona chce. Może woli po prostu grać, nie robiąc za eMgie?
Aru, czytamy ze zrozumieniem.
Nie posądzaj nas o robienie ankiety nie uzgadniająć wcześniej tego z samym zainteresowanym. To Fler prosiła o ankiete (jest napisane w tekście), aby lud zdecydował ostatecznie czego by chciał.
Admin - MG
Jako, że mamy 9 głosów na tak i 1 na nie, Fler zdecydowaną większością głosów dołacza (a właściwie zostaje na stałe) w administracyjnej grupie.