Gra PBF w świecie Star Wars, rozgrywająca się w czasach Młodego Imperium.
Dzikus
Czuła się rozdarta, ale nie umiała o tym powiedzieć. Jej język był zbyt ubogi, by tak z marszu wyrazić co czuje i co mysli w tej materii.
- Ty chcieć mnie ja tu?
Spytała cicho po chwili namysłu. Sama nie wiedziała co powinna zrobić, gdzie być, czy tam czy tu i się uczyć. A brak decyzji oznaczał pozostanie tu.
Biznesmen
chcieć *odparł Ed pokornym, ale tez pełnym przekonania głosem* Przecież wiele już razy ci mówiłem, że chcieć! *Nie był pewny tego, czego się domyśla, ale oczywistym było ze Yoda namieszał jej w głowie i teraz będzie się przejmować, a jak nie daj Mocy naprawdę ktoś będzie szukał Aru na Dagobah to ona gotowa pomyśleć ze to przez nią*
Dzikus
- Dziękować...
Odpowiedziała cicho i się trochę niezdarnie do niego przytuliła.
Musiała pomyśleć, ale dobrze było wiedzieć, że Edzio ją tu chce i że może jej nie zostawi tak, jak Aru. Bardzo złe porównanie, ale w pewnym momencie musiało nadejść.
Biznesmen
*spodziewał się, choć wolałby tego na własne audioreceptory nigdy nie słyszeć. Zamruczał cichutko, tak dla otuchy, i po prostu był, by dac się przytulić, pozwolić uwiesić się na sobie i wspierać swoją łagodną obecnością w tych trudnych dla Miss chwilach. Miss, która i tak jeśli chodzi o hart ducha to bila wszystkich na glowę*
Nie ma za co…
*I wtedy odebrał sygnał alarmu. tu na Autoidestrukcji nie wyl on tak opentanczo, by wszystkich przyprawić o zawał serca, ale tak, by po prostu poinformowac ze coś sied zieje. Ed odkleil się od Miss i podnióśl się na nogavh*
Wydaje mi sie,z e powinnaś wracać dos wojej kajuty. Coś się dzieje. To napewno nic takiego. Zajrze do ciebie potem...
*I po takim "pozegnaniu" rozeszli sie*
Ostatnio edytowany przez ED (2012-03-03 15:39:46)